KÖPT

Köpte en typ jack tröja Adidas när jag var och gick på "stan" med Elin idag ;)
Den skulle kostat 699kr men var 50% REA så jag köpte den och sen hade jag ännu 50 kr klubb rabbat så den kostade ju bara 300kr! Vilket fynd säger jag! ;)


Gillar den här coola färgen, sen var det ännu en liten överraskning när jag sökte den här bilden. För då såg jag att den hade en huva.. men huvan hade ett litet hemligt fack som man kunde ha den invirad i :) Niceeee!

hejs/JB 

Bastukväll & Mys

Hade det jätte trevligt och mysigt i går med Elin :) ♥ Efter skolan for jag och bokade bastun 2 timmar och sen när Elin kom vid 6 så for vi och hyrde film, Svinalängorna .. den var faktiskt riktigt bra, tragisk och hensk.. en Svensk film :) Så sen när vi kom hem så gick vi och bastade, vi satt säkert i 1,5 timme, pratade och hade trevligt :) Sen gick vi upp till mig och såg filmen och åt lite godsaker :) En mycket trevlig kväll som måste göras om ♥



hejs/JB

I kalix

Då var man här för ännu en skolvecka :) Mamma skjutsade hit mig för vi hade lite ärenden i ötå och Olof följde med och fick se hur det blev i min lägenhet. Han tyckte det var så myisgt så han ville också stanna och sova med mig.. min gulleunge :) <3

men nu sitter jag här och ska äta nån macka sen duscha och sova :) Satte just upp en slinga med stjärnor runt spegeln men har inget att fota med så jag kan lägga upp på datan .. men i helg kanske olof kommer då får han ta med min kammera och kabel till den så ska jag lägga upp :)

Jag har även hunnit vara till Elin en sväng ikv så har haft det trevligt med henne :)



(en bild på mig från förra hösten)

nä nu bra hejs/JB

Hem hem ljuva hem!

Ja nå idag slutade vi så tidigt så att jag hinner ta bussen hem redan 12.40 ! Nice! Sen var det efterrätt idag i skolan, äppelpaj och en gräddklick, gott! :) Kan inte bli en mer perfekt skoldag ;)



hejs/JB

Tjoho!

Imorrn slutar vi 11.30 så då hinner jag  gott och väl med 12.40 bussen och den gick som tur via överkalix så det blir skit bra :) Då får jag komma hem till Nala och Olof :D Sen ska jag även hämta lite ute kläder och stövlar :)

Åt förresten en paj till middag idag :)



hejs/JB

Ja morron

Idag slutade vi kring 2 tiden så jag for hem och chillade ett tag sen for jag vid 14.45 till elljusspåret och invigde det :) Men vilket tungt spår säger jag bara, jag var och joggade och 2,7 km är inte så långt men det var 3 helvetes långa backar och där körde man totalt slut på sig själv... Men skönt och fint spår var det ändå, får bara börja träna mer. Sen efter det for jag direkt till skolan och käkade middag.. Det var kyckling klubba och ris, jätte gott.. Sen for jag till affären och köpte lite bär och en dricka och nu har jag just duschat och min farbror Jan ska hämta mig till Månsbyn till mina kusiner :)



hejs/JB

Second day

Idag har vi fått pröva overaller och stövlar till röjningen för nästa vecka skulle vi kanske börja röja :)
Men sen har vi även haft kartläggning, då skulle vi göra som ett prov i svenska stavning.. men det gick väl hyfsat bra och sen lite mer grejer inom läsning.

Nå väl har just stekt en hamburgare och just ätit den men jag är hungrig igen ;) Har jag kanske en mask i magen som äter upp allt ;P Nja men ändå...
Senare ska jag kanske fara och vara med Elin Persson som går i min klass :) Trevligt, mycket trevligt :)



Saknar nog min lilla tjockis lite :( <3

hejs/JB

Första dagen!

Var lite nervös först men gick och satte mig innan vi skulle sammlas brevid en tjej som jag sett tidigare där på information. Så när jag börja prata med henne var jag inte nervös mer och sen har hela dagen gått smidigt med foto och  allt möjligt :) Blev bekant med några killar också och nu blir man vän med flera på facebook så det här rullar ju på bra :) Så nu ska jag umgås med en och kanske fara med honom på en annas träning och kolla läget så jag sitter då inte i min ensamhet :D

Hade också sån fin tur när mamma sov över att hon skurade och städade så jag slipper det :)
Sen köpte hon jätte fina prydnader oh plastblommor medan jag var i skolan :)
Så det var nice :)



hejs/JB

I morrn far man till Kalix och stannar där.

Har varit igår med mamma, pappa och Olof och fört alla möbler.. Men i morrn far jag med mamma och för alla små grejer, kläder och sånt :) Mamma stannar väl och sover en natt men sen är man själv och måndag börjar skolan :)



hejs/JB

Ett år ♥

Idag är det ett år sedan jag och Olof blev tillsammans och jag är fortfarande lika kär i honom som för ett år sedan ♥ Tänk vad tiden gått fort fast egentligen känns det som en evighet, en evighet med min älskade älskling som kommer vara i en evighet ♥ 

Det enda jag kan tänka på som inte känns likadant som för ett år sedan är att allt känns inte lika spännande och nytt och det kan man ju sakna i bland.. Men sen finns ju det positiva med att ha varit ihop ett tag och det är att man känner sig mycket mer bekvämare och man behöver inte tänka lika mycket på vad man säger och gör.. Man har hunnit göra så mycket mer med varandra och vi har hela livet framför oss tillsammans ♥

 

♥♥♥Älskar dig Älskling♥♥♥


Ljusdal

Då far man igen med mamma och Nala till Ljusdal till min mormors moster Ellen :) Ska bli kul att göra en liten utflykt innan skolan börjar :) Det blir ju som det sista man gör nu innan det :)
Vi far dit imorgon tidigt på morgonen och kommer tillbaka på fredag :)




Nå vi hörs tills vidare :)

hejs/JB

Klippa mig

Ska och klippa mig imorrn till Ötå, men blir väll inte att göra så mkt mer än att toppa :) Är nöjd med längd och färg så :)



hejs/JB

Lägenheten

Jag lovade ju ett inlägg om lägenheten och här kommer det.

Jag kan ju först visa lite bilder hur det ser ut i den :)

           

Så ser det ut :)
Sen ska dom slänga på nya tapeter, jag fick välja och det blir vitt överallt förutom en fondvägg och i köket ska det vara nå vita med typ lite silverrutor eller nått sånt :)



Detta ska upp på fondväggen :) Hade inte så mkt att välja mella för man fick bara ta standard tapeter annars skulle man få betala själv extra. Men jag hittade dom här och tyckte dom var coola :)

Sen var vi till Em och köpte ett köksbord med stolar :)



Tänkte först ta vita stolar men sen visde säljaren att det fanns i gröna också ... jag tänkte först att grönt blir ju helt sjukt fult men sen när jag såg dom var det ganska coolt och det blir en rejäl färgklick i min lägenhet. För hittills har jag typ bara svart och vitt ;) Så det blir kul :)

Ja nu var det inte så mkt mer.. ska till IKEA snart och köpa små saker och sånt men tillsvidare inget nytt :)

(klicka för större bilder)

hejs/JB

Skiter i det förflutna!

Ja det var ju som ett tag sen jag skrev men jag skiter i det förflutna och berättar vad jag har gjort idag!

Jag har varit till Kalix idag med mamma för hon skulle serva bilen och fara och skriva under kontraktet till min lägenhet. Sen tänkte vi att vi kunde fynda lite grejer på sommar reorna och välja tapeter till lägenheten för det skulle man få göra. :)

När vi lämnade bilen på servicen och gick in till bil affären blev jag kär! På en gång jag såg den svarta golfen blev jag kär! En så vill jag ha!

       

Sen gjorde jag två fynd fast mamma fick betala ;)

 

Skulle kosta 900kr fick för 400kr :)

 

Skulle kosta 900kr fick för 450kr :)

(Klicka för större bilder)

Vi köpte även grejer till lägenheten och valde tapeter men ska göra ett eget inlägg om allt sånt snart så hold on :)

hejs/JB

RSS 2.0