Den största branden i modern tid för Sverige

 
Över 15 000 ha brann upp, allt från ungskog till gammelskog och även byggnader. Det såg verkligen helt hemskt ut, tragiskt för de som är inblandade! Men skogsbolagen har iaf lovat att försöka ta reda på allt.
 
 
 

Full fart från start!

Har inte orkat lägga tid på bloggen eftersom de är så mycket i skolan och även på fritiden!

Första veckan drog i gång med två kurser och nollningsvecka. Vi startade med matte, ekologi m.m. som vi skulle ha tentor i veckan där på. Så ni kan förstå att när man väl haft tid över har man verkligen bara velat ta de lugnt! Första veckan skulle man hinna plugga matte som var repetition från gymnsaiets matte och sen även hinna vara på aktiviteter på kvällarna. 
Onsdagen var jag med i impedimentbrännboll, vi delades upp i lag norr och söder! Riktigt kul att springa runt på blöt myren, sen på kvällen var det vikinga tema på puben. Studentkåren på skolan har en egen pub, riktigt fina priser och bra utbud!
 
Blöta skor, dock ingen bild från myren.

Torsdag var det finsittning på schemat, det var bland de roligaste jag gjort! Kåren har en egen sångbok som man fick köpa, massor med roliga sånger som vi sjöng under kvällen. Sen skulle man även skriva i varandras böcker, så ni kan ju tänka er va kul det var att läs allt dagen efter! De var mycket spex under middagen och sen blev vi ettor kidnappade och skulle få be skogsmannaeden. Den slutade med en shot och en makaron. 
 

Första dagen!

 
Idag var då första dagen på skolan, de välkomnade oss och vi fick info om lite allt möjligt. Sen på eftermiddagen var det dags för ett diagnostisktprov, man kände ju igen i princip allt men men alla vet att så fort de blir sommarlov glömmer man ju mycket! Verkar vara många trevliga i klassen, vi ärr 55st och typ 13st tjejer så de var ju kul! Men många känner varandra sen de har gått basår för att ta sig in hit. Jag slapp ju basåret eftersom jag gått ett naturbruksgymnasium. 
 
 
 
 

RSS 2.0