Äntligen!

Äntligen kom den sista helgen jag behöver vara utan Dennis!! Har saknat och längtat så jag nästan spricker! och hade verkligen inte orkat en vecka till... ♥ I helg spenderar jag helgen med familjen, Lisa, hennes kille och dotter kommer ska bli riktigt trevligt :) Sen är det endast 5 dagar tills Dennis kommer och oj så skönt!! ♥ Då ska jag bara ägna min tid åt han! ♥
 
 
hejs/JB

Spinning!

I kväll ska jag fara och testa spinning..men vad ska jag göra tills dess? Sen efter spinningen far jag nog hem och duschar och sen o hälsa på Sandra :)
 
 
hejs/JB

Smoothie

Med hallon, blåbär, choklad, polka och vanilj yogurt! gott!!

Igår!

Skola först och sen vid halv 12 for jag till frisör skolan och klippte mig och slingade. och jag är super nöjd!
 
 
Sen halv 6 for jag med Sandra på Zumba och det gick bra! Börjar få in rytmen ;) Sen skulle vi spela innebandy på kvällen men blev inget..
 
hejs/JB

Smoothie!

Idag haft skola och på kvällen for jag och körde ett cardiocore pass :) På dagen var jag och köpte en mixer och nu på kvällen efter träning gjorde jag en Smoothie och fy så gott! :) Tänkte att det är nyttig efter träningen att ta en sån och sen om man blir sötsugen så äre ju lätt att ta en och det är ju nyttigt :)
 
 
Bild från i somras!
 
hejs/JB

Saknar dig!

Igår ringde jag till Dennis på kvällen och det var ju helt underbart att höra hans röst! ♥ Men nu saknar man ju han bara ännu mer... ♥ måste ringa ikv igen ♥
 
 

Regn regn regn........

Är så jäävla less på det här regnet.. man får ju ingen ork i kroppen! Orkade knappt stiga upp ur sängen idag.. kom nu en sväng från tant jenny och senare ska man väl fara på 60 års kalas.. inte för att jag har nån vidare lust i det här vädret men det blir säkert kul. 
 
 
Vill kunna se det här ist för grått regn.. och hellre -30 än +7 och piss regn!
 
hejs/JB

Men fredagsmyset då? :/

Saknar Dennis nå sjukt och inte blir det nå fredagsmys utan han... man känner sig bara fet och ensam när man sitter där själv och äter... ♥
 
 

Skaka rumpa!

På Zumba passet skakade vi då rumpa och hela kroppen för den delen! Hängde med lite halvt var ju så jävla snabbt, men var kul att arbeta med hela kroppen och lite roligt ändå så jag lär nog fortsätta! :D
 
 
hejs/JB

Sänke!

Igår skulle jag på cc med Hanna och skulle just dra iväg med cykeln.. låste upp cykeln men då såg jag att ett jäävla sänke hade låst fast min cykel med ett annat lås... typiskt!

Nå men nu idag har jag iaf röjt hela dagen.. lagade mat när jag kom hem och nu far jag snart iväg med Sandra på Zumba och senare ikv blire troligtvis innebndy med skolan :)
 
'
 
hejs/JB

Lite om vad jag sysslat med

Länge sen jag skrivit och det har väl hänt lite i mellan ;) Förr förra helgen var jag på min systerdotters dop, lilla söta Miléa döptes. Ett jätte skönt dop som gick fort och sen lite fika efteråt. 
 
     
 
Förra helgen for jag till Lisette och Jocke i luleå vi umgicks och hade det riktigt trevligt! Sov en natt hos mormor också för var så länge sen jag var dit, hann spendera pengar på stan och kan säga att det gick mkt dit ;)

 
Och den här helgen spenderade jag med mitt älskade hjärta, sista helgen på en månad innan jag får se han igen... ♥ Känns inte det minsta kul, saknar honom redan och det har bara gått några timmar sen han for.. ♥ Han ska ha praktik med hela hans klass (4st) i Skottland på någon gård där som tar dit turister och jagar osv. Jätte kul för han och det är ju verkligen en livsupplevelse! Men usch vad jag kommer sakna honom... ♥
 
 
hejs/JB

RSS 2.0