Påsken

Haft en mysig helg med Dennis o hans familj, som bestått av fint väder, grillning, pimpling och bara myst på! Även hunnit hälsa på söta Alicia med familj, resten av lovet spenderas hemma. :)







hejs/JB

påsklov!

perfekt avslut på sista dagen med maskinkörning, hamburgare och fika ;D





hejs / JB

Skotat!


Blir så glad

Saknar dig nå enormt när jag inte kan vara med dig, men det räcker med en bild och än mindre för att jag ska börja le! Du gör mig så otroligt glad och när du drar på din fina charm då kan jag inte släppa dig med blicken... <3 Älskar dig mitt hjärta <3




Hundarna

 
Aaron
 
 
Chika
 
 
Nala
 
hejs/JB

Galet nöjd!

 
Var orolig att balklänningen inte skulle passa som jag beställt men den satt perfekt! och super skön var den också, så jag är otroligt nöjd!

 
Här får ni se en snabb, dålig bild men den duger ;)
 
hejs/JB
 
 
 

packa!

varit och pimplat idag igen med mamma och pappa. Blev flera fiskar o stora :) nu käner jag mig lat för att packa men man måste ju. Ska besöka brudarna i öjebyn i helgen ska bli skit kul! :)





hejs/JB

Hälsat på Ewe och beställt balklänning!

For till Ewe på måndag och gud så mycket vi hunnit prata och skrattat! Länge sen vi såg sist men kändes som att det var nyss.. Vi har chillat, glidit runt i Ötå och shoppat i Happis. Jag fick med mig hem ett par jeans, skor, väggdekoration och nå smått. Sen hann jag även bli klippt och beställa balklänning :D
 
 
 
hejs/JB

Fiskelycka!

Var och pimplade idag med Dennis, mamma och pappa. Bara jag och Dennis som fiskade och vi drog upp 2 regnbågar och 2 rödingar! nöjd!
 
 
 
 
 
hejs/JB

RSS 2.0