IDAG

Idag hade vi lite chill idrott på Sport City och sen nå skit lunch som vi har hela tiden och sen lite förberedelser för provet i morrn i marklära och sen lite verktyg :) Elin har förhört mig och varit en jätte fin lärare och just nu är jag bara social och chillar ;)



hejs/JulleBulle

Karkki

Ja nå igår i skolan var det två tjejer utanför matsalen när vi var på väg till lunchen, vet egentligen inte vad dom gjorde där mer än att man fick tävla att bygga ett torn av ett papper, ett gem, ett sugrör... och det skulle bli så högt som möjligt men man hade bara 2 min på sig :) nå jag sket i hur högt det blev men mitt blev 42 cm, men jag var mest ute efter godiset man fick ta om man tävlade.. så jag tävlade och tog en näve godis ;)



Vinnaren fick en triss lott och det var Kallin ;)

Nå väl idag i skolan har vi haft rast typ hela dagen för det är så mkt lärare som är sjuka, men vi har haft lite Naturbruk och lite Verktyg :)



hejs/JB


Gällivare och nu Kalix

Olof har varit hos mig i helg, så på fredag har vi bara tagit det lungt och badat ute bastu men på lördag drog vi till Gällivare. Vi for dit för att kolla nya Ruff Riders 7 :) Så vi tog upp Elins syrra Frida i Ullatti (stavning) lämnade av henne och for till Jens och Susanna tog våra biljetter och satt där ett tag.. Jens och Susanna gav kläder till både mig och Edvin, dom är så snälla :) Så då har jag något att prova ikv :)
Vi hängde med Elin, henns kille Emil och Frida, vi var och åt och sen såg vi filmen :) Jäkla vad bra den var, man fick själv så jävla mycket adrenalin, som att man körde själv fast man inte gjorde det ! Sen köpte jag en RR mössa :)



Nu sitter jag här i Kalix, har åkt hit med mamma för hennes semin runda passade så bra så att jag kunde åka med henne hit. Vi for vid 11 och sen när vi komm till Kalix handlade vi och åt potatisbullar, gott! och glass till efterrätt :)



Var så glad på morgonen när det var så här frostigt överallt :)

hejs/JB


Brandsläckare

Idag i skolan har vi haft lite vanliga ämnen på förmiddagen sen på eftermiddagen hade vi brand. En lektion om brandsäkerhet och då fick vi släcka eldar med en pulver släckare.. det var ganska kul ;) Har då aldrig testat för iaf :)



Sen efter skolan var jag ut med Nala och sen for jag till gymmet och körde på :)
Imorrn har vi ledigt eftersom vi ska göra en grej i engelska som vi får göra hemma själv så jag gör det hemma och så kommer mamma förbi och hämtar mig och Nala imorrn och så far vi vidare till Happis :)


Bild från förra året :)

hejs/JB

Byn jo.

Varit hemma i byn i helg, åkte dit på fredag med mina kusiner Johan och Mattias för dom skulle till oss och jaga.. Även Lage var där och jagade med Rex, sen kom Jens på lördag.. så Jag har umgåts med familjen i helg och även Olof och Lisette :) Olof kom på lördag och då for vi till korrpis till Lisette och sen fick hon följa med till Narken och så har vi gjort en blogg åt mamma.

Mamma är skit nöjd och jag har nördat Wordfued ;)

Idag i skolan har vi byggt spångar och sen suttit och lyssnat på jakt läraren :)

Imorrn blire att fa och ta ett skrovmål med Elin på frasses och sen till gymmet !! gott och skönt!



Har ju nala med mig så klart :)

hejs/JB

Dagens fina händelser

Vet inte om det hänt så mycket mer än att det varit en helt vanlig dag idag, vanliga lektioner, rastat Nala som vanligt men mamma kom för ett tag sen från seminrunda och sitter nu här och äter med mig för jag stekte korv, köttbullar och makaroner till :)

Nu ska jag väl vänta att hon far och hon tar nog med min lilla älskling Nala hem ... sen ska jag till gymmet :)



hejs/JB



Man känner sig lite små hurtig!

Först rasta Nala kl 06.00 sen skola.. cyklade dit och har haft idrott, fotboll :)
Sen efter skolan rastade jag Nala och sen gick jag och Elin på "stan" och kolla läget, pratade även med Jenny :)
Efter det borstade jag Nala och dammsög, käkade och for till gymmet.. Tränade styrka och sprang lite.. Sen tog jag och Elin en lite längre prommis med Nalis och sen cyklade vi runt lite så det var mycket rörelse idag tycker jag :D Och det känns skit skönt, är inte ens trött :D



Bild från lagårn :)

hejs/JB

Weeds koma!

Hamnar i ett slags koma när jag börjar kolla serien Weeds  ;) Därför ja inte har skrivit på hela förra veckan :)

Men iaf så har jag varit hos Olof hela helgen och vi har haft det väldigt mysigt och fettat oss rejält ;) Men sen har även Olof lagat god middag .. mitt lilla hjärta ♥


Idag i skolan har vi servat röjsågarna  och sen röjt vid elljus spåret och du må tro det var tungt! Hoff ;) Men jag fick en komplimang av Sture att " Oj va du röjer fort som en ekorre" ;) haha nå men jag var envis och ville bli klar fort :)



Ska fara och gå med dom här två brudarna snart :)

hejs/JB

Gymmat

Kom just från Nova gym, har köpt ett halvårs kort dit som tar slut 4 april... tänkte ett halvår räcker, kommer ändå inte vara här på sommaren :) Men det kostade 1100kr och + 100 kr för nyckeln till dörrarna :)

SÅ jag drog ett pass där på 1,5 h och nästa pass blir på torsdag :D Kuuul :)



Kan ju bara nämna att i helg har jag haft det kul med brudarna, Lisette, Stina Och Nattis i Pajala :D Faon så kul vi hade det ! Och sen har jag även haft det så mysigt så med hjärtat mitt ♥



Random bild :)

hejs/JB

RSS 2.0