Nervös.se

Känner mig inte nervös men det pirrar i magen nu inför första träningen :D
Det är många tankar som kommer upp i huvudet men jag är ju jag och jag brukar alltid klara mig bra ! ;) Så får ju hoppas på det den här gången med ;)
Hehe en Harry Potter Julle ;)
hejs/JB

En super glad Julia!

Idag fick jag chansen att börja spela med juniordamlaget i handboll här i Kalix :D Och jag vore ju dum om jag inte tog chansen för det är ju en lagsport jag velat spela! Kanske inte handboll jag tänkte mig men vadå det är ju kul annars och spela :) Och jag är ju en tävlings människa så det spelar egentligen ingen roll vilken sport det är :D För det kommer bli skit kul ändå känner jag :D Och matcher kommer jag också få börja spela när jag har kommit igång! Så jag taggar till hundra och väntar tills första träningen på torsdag :D
hejs/JB

Flackar omkring!

Nu sitter jag här i kalix med elin och har packat klart för att fara mot Ullatti till henne :D
Sen lördag åker jag hem till min fina by ;) och sen söndag till kalix igen ;) haha
Ni får en bild på min fina Nala :) <3
hejs/JB

Min Elin Är Den Finaste Och Bästaste! ♥


hejs/JB

bästavänner!

Du finns här när jag behöver dig ,  du är den som alltid finns till för mig. Ett extra öra, ett råd och bara vara där är något du alltid med dig bär. Vi lärde känna varandra snabbt , och kunde prata mellan allt mellan himmel och jord tillsammans och märkte hur lika vi var. Det som är bra med oss är att vi kan skratta åt saker som gör ont och vi båda glömmer tid och rum när vi är med varandra , för vi har alltid så förbannat roligt! Du är en sån person som jag alltid känner mig säker med. Jag kommer alltid stötta dig och jag lovar att dela mina tankar och känslor med dig. Jag kommer alltid kunna skratta och gråta med dig. Du har mycket åsikter & tänker för mycket , precis som jag. Men vilka åsikter vi än har så är dom oftast lika <3 Minns du första gången ? Då vi träffades på skolan. Dagen efter då vi börja umgås. Jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är att vi mötes. Tänk att vi bara bor fem mil ifrån varandra men vi har aldrig sett varandra innan vi började i Kalix. Det finns ingen i hela världen som någonsin kommer kunna ta din plats i mitt hjärta , för det är mycket speciell!  Finns redan så mycket vi hunnit dela & mycket mer ska det bli.
bumbi 1 och bumbi 2
för-all-tid!

/ din elin

Madrass åkning på hög klass!

Saaaaatan i gatan jag och Emil vi brände på i 50 km/h ner för Djuptjärnsbacken!!!!!! Japp, nej men vi var till Djuptjärn och åkte madrass i slalombacken där med, Laxen, Lukas och Viktor som gick :)
hejs/JB

Elin Pelin

Varit i skolan och nu sitter jag här med Elin :) Vi har varit och handlat morötter och dipp så det ska vi äta ikv och dra en sauna :) Och kolla Breaking Dawn part 2 :D
hejs/JB

Springer av mig lite!

Kände där vid nio tiden att jag verkligen måste få fara och springa av mig, ville bara få fokusera på nått annat! Och inget annat slår att lyssna musik på högsta volym och bara få vara där i sin egna lilla bubbla!
Så nu har ja just kommit ut ur duschen och kollar runt efter svensk rapp...
hejs/JB

Fina Lisette Ridefors ♥

Har umgåtts med dom här fina i helg ♥
Och firat fina Lisette Ridefors ♥♥♥
hejs/JB

Jag är en mäktig politiker ;)

Idag halkade jag in på ett "bananskal" till att fara och prata på ett komun möte med några andra elever från skolan + husmor om hur kalix kan bli attraktivare och locka ungdomar att stanna kvar i Kalix och hitta på aktiviter till fritiden för dom ungdomar som bor i kalix. Det var ganska kul ändå + att vi blev bjudna på go lunch, macka pauser, fika pauser och läsk! :D Nami, komun mupparna har ett chill jobb, allt betalas av komunen eller vem nu som gör det och man behöver bara knäppa med fingrarna så får man allt man vill ha ;) PLUS att jag fick en till kalix mössa ;) haha tror edvin får den av mig :)
(lite bilder på lägenheten för er som inte sett)
Sen har jag varit och handlat en present med finaste elin åt finaste lisette :) Laxen var så snäll och skjutsade runt oss ;) Sen har jag städat lägenheten och ätit och nu sitter Emil här och rättar mina stavfel ;D
Senare ska elin komma hit så ska vi dra en sauna och kolla film m.m :) Hon sover över här ;)
hejs/JB

Middagen igår med polarna!


hejs/JB

Mörkblått

Idag blev det mörkblått + Kalix!
hejs/JB

Helgen

Varit hemma hela helgen och chillat, tänkte fara och spela innebandy i korpis här om dagen men har varit lite krasslig och så var det ju -36 typ ... så ingen ids ju skjutsa oss (mig och henke) :/ jaja men resten av helgen har spenderats inne för det har varit kring -40 hela tiden ;)
Men nog är det skönt att mysa inne ibland och bara få ta det lugnt, men imorrn drar jag till Kalix och Nala får nog följa med :)



Härlig sommar kväll :)

hejs/JB

<3


Det måste vara på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst,
har jag förlorat allt imorgon bitti
hejs/JB

Liv och död

Ja idag kom jag till skolan från Hedenäset :) Har nämligen sovit över hos min fina Mumin mamma Jenny :D ♥
Det är skit kallt bara så ni vet, elin sa att på morgonen var det -29!!! Och jag måste GÅ till skolan :O
Huje ja nå väl har bokat en varm bastu till 20.00 så då drar ja och elin en bastu sen får vi se vilka pojkar som kommer och kollar film med oss senare ;)
Bästa låten på länge!! Blir så jävla taggad när jag hör den :D
hejs/JB

RSS 2.0