Då var man en TREA!

Sista året har börjat och jag längtar till studenten! Ne ska väl bli kul med skördarkursen, men annars vet jag inte. Idag var första dagen och jag var som en geléklump i huvudet, fatta nollkoll och bara av att höra om de kommande kurserna blev man heelt slut! Nå väl de vänder väl..
 
 
Första middagen är i alla fall avklarad, tänkte laga den själv men får se hur länge de dröjer innan vi är less och vill äta på skolan.

Löparskor

Hittade hem till Nikes egna hemsida, där kunde man designa egna löparskor till priset av 1980kr. Är riiktigt sugen, men när de är så dyra vill man ju ha de perfekt och det blir ju riktigt svårt att välja färg! Sen kunde man även välja vad de ska stå ovanför skosnörena....
 
De är de små skillnaderna som gör det svårt att välja.
 
 
 

<3

Kan inte sova ordentligt utan dig..
Det är dig jag tänker på innan jag somnar och det är du som är i mina tankar när jag vaknar.
Kan aldrig sluta tänka på dig när jag inte är i närheten av dig.
Tänker på allt om dig, på dig och mig tillsammans, vår framtid och vårt förflutna.
Det är dig jag vill dela hela mitt liv med, mitt älskade hjärta! 
 
 
 
 

Perfekt för mig!

Tror jag köper mig en sån här lagom till hösten..


Jag & Dennis

 
 
Söt kille man har!
 

Här ligger jag bra!

Skönt med sommarlov, kunna ligga och chilla. Ha tid att ta sovmorgon, det är min melodi de!


Nyanser #3

 
 
 
 

Nyanser #2

 
 
 
 
 

Nyanser #1

 
 
 
 
 
 
 

Ljusdal

Har kommit ner till Ljusdal igår kväll, och jag har hittat en badstrand att dö för! Älskar att bada, har alltid gjort det.. men inga bra ställen har man där uppe i norr. Dom duger men inte som den här stranden, den är minst 1 km lång med fin fin sand och sen grunt klart vatten vid stranden. Har redan hunnit bada där två gånger och jag är ruskigt avundsjuk på de som får bo här!
 
 
 

Grattis

Grattis till vinsten Ilo och Dennis gubben! Best in show, men det visste jag ju redan ;)




Hönor eller möjligtvis en tupp!

 
 
 
 
 
 
 

Livet i en resväska

Gymnasietiden måste vara för dom som flyttat till ett nytt ställe för att plugga en jobbig tid i en resväska! Första veckorna i ettan packade man upp så fint och snyggt i garderoben i lägenheten men inte efter ett tag. Alla kläder fick ligga kvar i väskan och man flyttade mellan hemma och Kalix i mitt fall, till slut ligger det rena och smutsiga kläder tillsammans. Man vet inte vad man har i väskan och vars man har det och slutligen blir allt skrövligt och luktar kostigt. 
 
I sommar tänkte jag "åhh va skönt att få packa upp och vara hemma", blev inte så riktigt. Jag jobbade och bodde mest i Malmberget hos killen min, inget fel i att bo där men man får ju aldrig packa upp. Sen kommer man hem på helgen och man lever fortfarande i väskan, ingen idé att packa upp över en helg. Nu är äntligen jobbet slut och jag kan ta sommarlov, men innan jag får packa upp någorlunda så måste jag packa om inför en helg i Kalix och sedan packa om för en vecka i Ljusdal. Sen när jag kommit hem åter står 3 veckor kvar till skolan! Jippy! allt börjar om igen. 
 
Det jag vill få fram med det här är att jag längtar tills jag går ut gymnasiet, får hitta mitt eget ställe och packa upp.  
 
 

RSS 2.0