Fyllt år m.m.

Ja länge sen man skrev igen men ni får nöja er med ett inlägg då o då ;)
Igår fyllde jag år :D Födelsedagen firades i röjskogen! Men det var ändå en av dom bästa födelsedagarna jag haft eftersom att jag fick så fina presenter ;D Edvin gav sin android telefon till mig för han köpte en ny, jonas gav pengar + triss, mamma o pappa en dator!!! (på tiden) sen fick jag även ett par jätte fina short o linne av elena o herbert + familjen :) Ja och dennis min sötis gav en parfym när han var här under helgen :) ♥ Tack så jätte mycket för allt!! :D Kan ju säga att jag har röjt hela veckan, imorrn ska jag försöka röja iaf 4 timmar för sen ska jag fara till jenny o einar och spendera midsommar där :D
Datan jag fick, en Thinkpad edge Lenovo :)
hejs/JB

Sommarlov, home and work

Jajamen så är det för mig! Sommarlovet har börjat förra veckan och jag är hemma i byn och idag började jag jobba :D Ska ju röja åt pappa under sommaren, men tur att jag jobbar åt han för så klart försov jag ju mig i morse ;) Så det är fint med flex tider i fall att det behövs ;) Men nog tog jag igen det under dagen, för ska fan jobba 8 timmar per dag eller mer har jag bestämt mig!! Så jag får en hyffsad sommar lön!! :)



hejs/JB

Löpt!

Körde intervaller på elljusspåret här i kalix och vet inte om jag nämt det tidigare men det är bland de tyngsta elljusspåret jag sprungit på! Men det är ju bra träning som fan i alla fall :D Sen invigde jag mitt nya löparställ och det var skit skönt och lagomt varmt/luftigt! Sen hade byxan en smidig liten osynlig ficka så man kunde sätta in ipoden där! Stort plus!
Hitta ingen bild på tröjan men den var också svart och mörk rosa på bröstet :) Skit snygga kläder och bra!
hejs/JB

Mitt liv senaste tiden!

Ja min data är ju sönder så orkar typ inte blogga, men nu har mamma beställt en ny så jag lär väll komma igång bättre sen! Men tillsvidare får ni hållas med några få uppdateringar :)

Nå ska berätta vars jag hållit hus senaste tiden, har ju varit i Kalix så klart och har däremot inte hunnit vara hem till byn speciellt mycket..
-Men först var vi ju ner till Östersund och tävlade i kvalet till skotar SM, Felle blev diskad men Anders gick vidare till SM men då blev han diskad där ist. Och under den resan sov vi ju en natt i Östersund och en natt i Sundsvall.
-Sen var jag ner under långhelgen torsdag-söndag till Sjundeå utanför Helsingfors på en handbollscup. Vi var under fredagen i Helsingfors och shoppade sen resten av dagarna i Sjundeå. Vi vann B-finalen och jag fick en djävulskt svidande ansikt bränna men det tackar jag nu för, eftersom att nu är jag brun :D hihi. Så sen kom vi hem därifrån på söndag natt eller måndag morron ;) Lite info, det var över 3500 spelare anmälda till cupen!
-Sen nu har jag varit hela veckan på praktik i Sundsvall med Amanda från klassen, vi har bott på Ortvikens herrgård som är i Sundsvall. Det är SCA:s herrgård och vi har ju då haft praktik på SCA. Våran lärare Arne har en dotter där som jobbar med lite allt möjligt tex flyginveterar hon mycket med helikopter, hon är en jägmästare. Så hon hade ordnat en riktig tjejvecka åt oss, så vi har fått vara med produktionsledare m.m. Men orkar inte dra hela veckans program men höjdpunkterna var att åka skördare med SCA:s enda tjej i Medelpad! Hon var riktigt trevlig och lät oss köra, så jag ville ju stanna och köra hela natten ;D Sen den absolut bästa händelsen var att få flyga helikopter :D Det var grymt kul, riktigt mäktigt och träden såg verkligen bara ut som små buskar! Man kände sig som en lyxlirare ;)

Men det var väll i korta drag vad jag hållt på med den senaste tiden ;) Ja just det jag har ju fått en ny lägenhet (en tvåa) som vi ska börja flytta till i veckan :D



(Amandas bild)

Men jag ska lägga in bilder på den och från praktiken senare :)
hejs/JB

RSS 2.0