Praktik

Idag på praktiken var jag med en lastbilschaufför, myket lugnt och skönt.. sen fick jag även lasta med kranen så det var riktigt kul :D
 
 
 
hejs/JB

Bilder från helgen

Var ju kvar i Kalix i helg och då fotade jag Nala på en brygga men sen började jag fota mig själv också... men då blev Nala less och började leka med kopplet och mitt i allt hör jag bara ett plask och där låg hon i vattnet ;)
 
 
 
I stundens hetta! ;)
 
 
 
hejs/JB

Sluta tidigare- Älskar jag

Fick sluta kl 12 idag så är väldigt glad! Men vad ska jag hitta på när alla är i skolan, för dit går jag då fan inte ;) Så jag lär ju somna... inte så kul kanske.

 
hejs/JB
 
 
 
 

Regnet som suger!

Kände mig som en geting idag! Har praktik på Billerud och idag skulle vi ut och snitlsa igen... kände mig inte så taggad på att bara gå och gå idag igen, för vi gjorde det igår också... fast igår var det bra väder så då var man ju glad iaf. Men idag var det regn och jag vart sur och genom blöt trots mina regn kläder..... Nå men han bjöd ju på lunch på Sibylla och vi fick sluta tidigare så då vart man ju liite gladare iaf! :)
 
Nu vill jag verkligen komma igång med att träna! Så måste höra lite med Sandra och sätta igång! :D
 
 
hejs/JB

Ingen färdigmat för mig!

Har haft praktik idag på Billerud.. när jag kom hem lagade jag och Edvin tacos. Är inne på tredje skolveckan och jag har ännu inte ätit någon färdigmat! Så jag är ganska stolt över mig själv ;) Var nog bra att Edvin kom hit så jag inte blev kvar i den skiten ;)  
 
 
hejs/JB

Så bäst!

Hitta en film om hur tjejer har det på morgonen.. true true! 
 
 
hejs/JB

08/09

 
Är nog den lyckligaste tjejen i världen känns det som ♥

Today!

I morse kom Nala och väckte mig med sin långa nos, vi for ut på en liten prommenad.. sen fortsatte jag kolla serien New girl som jag börjat kolla. Senare fixade jag mig lite och for ut och kolla efter ett par jeans, hittade ett par och sen fick även ett par trosor och en tub halsduk (eller vad man säger) följa med hem. Nu ska jag städa och sen ska jag och Nala far runt elljusspåret en sväng! Så alltså en riktig lång prommenad! :) Chillar på här i kalix själv o ikv blir det myspys framför tv:n..
 
 
hejs/JB

07/09


Mys, mys och mys!

Hade en sån där otrolig myskväll igår med hjärtat! ♥ Tända ljus, godsaker, mysig filt och en bra film.. uppskattades jätte mycket! Blir bara kärare för varje minut som går ♥ 
 
 Helt oväsentlig bild :)
 
Och i helg stannar jag själv i Kalix med Nala och bara tar det lugnt.
 
hejs/JB

RSS 2.0