Pictures!

Eftersom att jag inte har så mycket mer att säga än att jag vart sjuk sen torsdag och gick första dagen till skolan idag och vi hade service och nu ska jag börja nöta gta igen så lägger jag upp bilder från förra veckans körning! :)
Har mer bilder men dom åker väll upp på facebook någon gång ;)
hejs/JB

Hemma i kalix

For på fredag till mommo och skulle sova där en natt då, så var ut på stan och köpte lite underkläder + en ring :)
Sen gav mommo ett nytt tennarmband till mig och yllestrumpor + lite pengar ;)
Sen på lördag var jag och kollade på jordens spännande innebandy match som min  kusin spelade i!!! Jag skrattade först åt föräldrarna hur dom bettede sig.. men sen börja jag också bli uppjagad och nervös och satt och skrek på läktarn men "kötta då" "in med boll jävlen" "mataaa på då" haha ;) var svettig som  en gris efter att ha kollat den där matchen ;)
Sen var vi ju då på kvällen och kollade -30, med Jenny, Einar, Anders o Svarvare :)
Det var as kul, Laleh var bra men bara bra! Sen kollade vi Zacke, Newkid och Norlie & KKV.. Fjortisarna skrek som tokiga åt Newkid men Norlie & KKV är lugnt mitt farvoirt band! älskar dom!!!!  Nå väl sen kom jag hem till kalix halv 2 typ ;)
En bild på mig från någong gång ;)
hejs/JB

Ska väll packa!

Ska kolla vad jag ska ha på mig i helgen.. för ska ju till -30 som ingen annan tråkig korpis bo ska till! ;) Men Jenny, einar, elin och emil joinar ju och det kommer bli as kul :D Så imorrn glider jag till luleå med buss till mommo och sover där en natt och hälsar på henne och kusinen.. ska väll även ut på stan och kolla om man ska köpa nått ;) Sen lördag blir det -30 och kul kommer det bli!!!!
Bild från i sommar när jag fyllde år!
hejs/JB

Lovfettet ska bort!

Kommit till Kalix idag redan på dagen med mamma för att hinna till handbolls träningen :)
Kom hit vid 3, då for vi och handlade sen lagade mamma tacos och städade lite medans jag höll på med nått annat ;) Sov ett tag och sen efter 6 for jag till handbolls träningen :) Man kände då att man blitt lite tjock under lovet ;) För man var som seg på träningen men nu är man på g igen!!!
hejs/JB

Finaste vädret!

Idag har det varit toppen väder! Tur att Fanny frågade om vi skulle fara och grilla för annars hade jag nog sovit bort dagen! Vi for ner till våran stuga, kanske inte världs långt men det är skönt att sitta där, sola och bara ta det lugnt! Och det var det vi gjorde hela dagen! jag grillade mackor i mitt grilljärn men denna gången lite mindre mackor så dom blev perfekt brruna och inte brända ;)
Känner nu att mina kinder ännu hettar, så jag antar då att jag fått lite färg på dom :D Förhoppningsvis!!!
Man blir så extremt glad av att lyssna musik!
hejs/JB

Hjärtinfarkt på G

Drygt 10 minuter sen jag fick övningsköra med mamma och jag känner mig ännu spänd och nervös!
Hon är ju så jävla stressad, rädd och nervös själv så att hon gör mig nervös som faaaan!
Kör ju hyfsat normalt för att köra bil med koppling för andra gången i mitt liv men helvete hon stressar upp mig så jag bokstavligen får en hjärtinfarkt!
hejs/JB

Små chill, slö

Lite små chill äckligt slö dag idag ;) Sovit, gått upp och ätit frukost och gått och lagt mig igen, så vaknade väl vid 2-3 ;) Men sen har jag gått med mamma och hundarna på en prommenad. Sen skottade jag fram mercan min och det var ett jävla tränings pass det! Det var ju typ 1 ton med snö på den ;) Men nu ska jag slå mig ner i soffan med allt möjligt gott ;D
Gammal bild men men ;)
hejs/JB

Sitter här med en massa idéer!

Läste i en skogstidning om en skogskurs för tjejer, för att bli skogsmästare/ jägmästare på SLU. Kursen är i aug och den är 6 mil norr om Västerås, men det låter ändå rätt så spännande och mina lärare har ju pratat så mycket om att jag skulle utbilda mig till jägmästare eller skogsmästare. Så varför inte fara dit i sommar nästan?? :)
Sen har jag fått lite idéer av Karin S att göra en egen barnbok om tjejer i skogen, tjejer som kör skogsmaskiner! För jag tipsade henne om en, men den var lite "b". Sen har jag tänkt ställa upp med ett bildspel till Övertorneås bibliotek för dom har utställningar där för såna som vill ställa ut i 2 veckor. Så hon tyckte jag kunde göra ett bildspel med bilder från skolan/utbildningen. Och det ska jag nog göra, ska prata med lärarna men tycker det låter riktigt skoj :D
hejs/JB

Lääänge sen sist!

Drar det viktigaste eftersom det var så länge sen sist :)
Förra helgen fick jag besök av mina b-rudar Lisette och Stina, dom stannade hela helgen hos mig i Kalix och vi hade det jätte trevligt och mysigt :D Härjade, åt och dunkade musik ;) Sen visade jag ju även runt i Kalix :)
(Kommer nån bild från den helgen här nångång i framtiden ;))
Sen på fredag var jag och Elin och klippte hos oss Amanda min kompis från handbollen :D Blev jätte nöjd med klippningen!
Jo sen har det gått skit bra med handbollen också, trivs bra som fan där :)
Nu idag sitter jag här hemma i byn, har varit riiiiktigt fint väder idag :D Så passade på att fara ner till stugan med mamma och grilla där, eftersom pojkarnas skotrar inte riktigt orkade ;) Nå väl det var ett jävla träningspass att köra dit ner, sen skottade vi en grillplats och satt där hela dagen, sen varit och gått med hundarna och nu på kvällen värmde jag bastun :D
hejs/JB

RSS 2.0