Uppdaterar senare och bättre!

md bilder och hela köret från helgen! :)



Bjuder på en äldre bild ;)

Love..

Går inte en sekund, inte ens en minut och framför allt inte en enda timme utan att jag tänker på dig! <3 Du är mitt allt, du är min skatt och du är min pojkvän! <3 Älskar dig mitt hjärta <3




Sool!

Nästa gång jag solar blir hemma i byn i bikini! Solade på balkongen i kalix i knappt två timmar och se så fort det tar..




23/05


Nöjd tjej här!

Fick just en förfrågan om min debattartikel till en lokal tidning i Karlskoga! Känns jätte kul att man får chansen att sprida ut den hårda sanningen om dagens läge för bönderna, synpunkter som är så enormt viktiga.


22/05


KännerAttJagVillHaSommarlovNu

Inte för att det är så långt bort till de men ändååå...
 



ATL idag!




Då var hotellet fixat!

Då har man bokat två nätter på The bishops arms i kiruna under kf!


Biljetten bokad!!!




Före o efter




Soligt!

Ligger här i sängen och svettas.. Dennis sover men inte länge till ;) Mamma sa att det var shorts väder, de låter ju sjukt nice så på med shortsen och äta frukost. Sen måla stallet :)



Puuhh

Känner mig helt uppe i varv och genom blöt i svett!! Jobbigaste körlektionen någonsin. .. fredag! rusning! lunch! mkt folk! öva på cirkulationer åhooo va jobbigt!




Flowers

Jag och Dennis fixade Ikea blommor på mina garderober i Kalix och jag är mer än nöjd! :)

En upplevelse i sig...

Igår efter skolan var det panik... bara 112 som gällde. Hade ätit en kaka av något slag (som sedan visade sig vara en nougat kaka) i skolan, kände att det började klia i munnen lite och tjocknade lite i halsen. Tänkte då att det bara var en liten reaktion för jag tål ju inte nötter men det verkade ju vara så lite. När jag kom hem tog jag medicin som jag har, och efter det började jag bara må dåligt, ville spy,hade ont i magen och det bulltade i huvudet. När jag legat och vila ett tag så började de klia, det kliade över preeecis hela kroppen! Från fötter upp i hårbotten osv. Öronen kliade så mycket att man blev tokig... Började märka att överallt jag kliade fick jag stora vita utslag. Tillslut vare hela ryggen täckt med utslag och sen även hela kroppen. Jag blev orolig. Gick och kollade mig i spegeln och jag kände inte ens igen mig själv. Öronen var 3x så stora än vanligt, läpparna var helt uppsvullna och ögonlocken var fyllda med utslag och upp svullna!

Fick inte tag i mamma så jag ringde 112, hade sån otrolig panik och undrade vad som hände med mig, har aldrig reagerat så där tidigare. Ambulansen kom 3 min efter, dom satte på en gång en kanyl i armen och gav mig syrgas. När vi skulle gå ner till ambulansen kände jag mig plötsligt jätte yr, det tjocknade i halsen och tillslut spydde jag.

Väl på sjukhuset gav de mig en adrenalin spruta och kortison, de tog prover osv. De tyckte de var bäst att jag övernattade på sjukhuset och det gjorde jag.

På morgonen pratade jag med en läkare om olika meiciner han skulle skriva ut. Han sa även att man ska ta allergier på största allvar och berättade om en tjej som kommit in tidigare på året och haft samma symptomer. De behandlade henne med samma mediciner och lämmnade hene för att sova på sjukhuset, ingen höll någon vidare koll på henne under natten och man vet att man kan få en efter reaktion men det är inte allt för vanligt. Den där tjejen fick en efter reaktion och hon kvävdes till döds...

Nu förstår man hur sjukt allvarligt en allergi är och spec för nötter... Inge fika för mig på länge!

Såå nöjd!

Ska få min debattartikel publicerad i tidningen ATL, en tidning för jordbrukare. Min artikel handlar om hur jordbruket och bönderna allt mer försvinner, läget är kritiskt och utan förändringar kommer vi inte ha kvar några bönder inom en snar framtid.

Körkort

Känns tungt att börja men det är fan livs viktigt!!!




Miss Potter

Just gjort klart en recension om filmen Miss Potter, en helt klart se värd film. 
 
 
 

RSS 2.0