Packa

Då får man börja packa inför gällivare och kiruna, sen blire ju första gången att fara iväg med bil själv. Känns lite nervöst faktiskt, man tvekar nästan på att man hittar vägen fast jag kan den! ;) Nå väl jobbigt att ta tag i packningen men jag göre..
 
Nala får stanna hemma tills vidare, men har annars tänkt ha med henne när jag jobbar eftersom det är fritt o gå i skogen. Men får se kanske nästa vecka :)

 

Super lycklig!

Klarade körkortet idag! Allt på första försöket!!! Var inte speciellt nervös heller, inte alls nästan faktiskt. Men nu är det här ett avslutat kapitel, aldrig mer tänka på de ;) Bara köra..

Nu får man bara krya på sig inför jobb på onsdag och Kiruna festivalen till helgen.. har känt mig så hängig av feber, huvudvärk och hals ont.
 
 
 

18 år

Helt sjukt att jag äntligen fyllt 18! Dagen firades med plantering.. inte alls speciellt kul. Men på kvällen fick jag min efterlängtade smörgåstårta! :D Fina presenter o roligt med uppvaktning.

Idag ska jag egentligen ut o plantera men de är så äckligt tråkigt så jag väntar lite med de..




Sommar o regn

Ja känner att jag vill lägga ut bilder på bloggen men dom får komma när dom nu kommer för jag har ganska fullt upp tycker jag iaf... Ska hinna plantera klart åt pappa i veckan och plugga körkort. Båda proven nästa måndag... börjar känna mig nervös inför teorin dock inte lika mkt åt körningen.. 
 
 
Får bli en ko bild som mamma tagit. 

Lilla jag




Saknar diig!

Saknar min otroligt söta pojkvän som jag lämnat för några timmar sen bara för att fira studenten.. Känner bara att jag kan inte leva utan dig! <3 Vill bara börja jobba nu så jag får sova med honom varje natt.



Bilder från bal o student kommer i sinom tid.

A Lotta Love

Varit o gjort mina naglar i pajala hos Lotta och jag är helt galet nöjd!




planterat

Då har jag och Dennis hunnit plantera i några timmar.. ska nog ta en stöd vila för sen börjar vi bygga på hönshuset och avslutar allt med ute bastu! :)






Full fart i mitt växthus







Tagetes, jordgubbar, gurka och salladsmix växer just nu och en gammal gräslök. Blir kul att se om jordgubbarna i växthuset eller i landet producerar bäst :)

Plugga

Körkort!

...




Just nu o för alltid!

Du och jag mot världen <3

RSS 2.0