Reebok easy tone!

Var ute med mamma och kollade i lite affärer och fick syn på reeboks esay tone! Jag testade och dom var ju grymt sköna och fina! Så jag var tvungen att köpa! ;) Välkommen snygg rumpan säger jag bara! ;)
hejs(JB

Datan är sönder

Länge sen jag uppdaterade men det är för att min data gick sönder i helg ... :/ Skärmen är sprucken och 1/3 av skärmen syns inte... så har inte idats gå in på internet desto mer än att lyssna musik.
hejs/JB

Tacokväll!

Har tagit det lugnt hela dagen, mamma kom förbi och hämtade Nala... nu väntar jag på Jenny, Einar o Emil :D Vi ska käka tacos och ha det fint!
hejs/JB

Mitt golv är en sandlåda!

Bokstavligt så är det de, för Nala drar in så himla mkt grus hoooja... Nå jag ska väll dammsuga så det är fint i nån timma sen ser det ju likadant ut igen ;) Sen har jag även tvättstuga.. Nå men var och åt på morronen i skolan med Jenny sen vinka jag av henne och i kväll blir det utgång med Elin och dom :D
Hade behövet Lisse här och piffa till en ;)
hejs/JB

Lite info för allmänheten!

Ja vi har ju haft skotar tävling på skolan under måndag o tisdag och då ska man köra igenom en bana och snabbast tid vinner. För mig gick det väll helt ok, jag är glad att jag inte blev diskad haha ;) Nå men iaf så sa våra skog lärare att för ettorna är det ju mest att lära och se men ni får ju självklart ställa upp. Ja nå då körde vi och Felicia i klassen fick bäst tid av ettorna... så sen när det var resten kvar 2-3:orna så blev många diskade och alla ställde inte upp men en kille från skog 3 vann och Felicia kom alltså 2:a!!! Så kval finalen är i Östersund nästa tisdag, så då skulle jag få följa med som stöd åt Felicia dit ner med Arne våran lärare och han som vann då. 3 st går vidare där till SM finalen i Piteå i maj som vi också ska vara på. Så vi blir borta måndag-onsdag :D Och vi kommer sova på hotell i Östersund och sen ska dom tävla där då på tisdag sen åker vi vidare till Sundsvall och sover där på SCA:s herrgård och ska på ett besök under onsdag på Sveriges största plant skola som är där sen vidare till Kalix! Så jag är verkligen suuuper nöjd att jag får följa med! Ska bli sjukt kul :D
hejs/JB

Kisse missen min!

Hämtade en kattunge under lovet, den heter Maja gräddnos ;)
Svårt att fota en liten kattunge som bara springer runt ;) Helge var lite skeptisk först med det gick bra! Själv så blir jag jävligt snorig av den där sötisen men man kan ju inte motstå att kela med henne :D
hejs/JB

Depressionen som uppstod när jag kom på...

...att jag nu måste äta nått, städa, diska, plugga, packa och gå och ta ut pengar senare på kvällen! HOOOJA !!!
___________________________________________________________________________________________
Nå men idag har vi iaf haft körning hela dagen och nu fick vi ha en maskin var! Och det var hur chill som helst och grymt fint väder och sen fick vi tacos och en bulla till lunch :D Fan så fint!
hejs/JB

Helgen

Fredag- Mamma och Pappa kom och hämta mig i kalix för dom skulle hämta ut nyy passaten :D Fin som fan är den! Sen chilla ja hemma , tog en prommis med Nala och värmde bastun.
Lördag- Vaknade 9 då kom Jenny o Einar dom sku sova över och följa med på pimpel tävling.. så vi for pappa, jens, edvin, dom och henke, elias :) Det var strålande väder och alla fick fisk! Jenny kom 1:a i ungdoms och jag 3:a :) Alltid fint med lite pengar! Men det blev 2-1 till fiskarna för min del ;) Dom tog min krok och sen även mitt SPÖ ;) haha Men jag vann ju 100kr så kan ju köpa ett nytt ;) Sen på kvl rastade vi fyrrhjulingen och vespan och bastun var värmd igen!
Söndag- Steg upp 9 igen helt otroligt ;) Gick och plockade påskris åt tant jenny och fikade där sen hem och äta frukost och åkte iväg på semin runda med mamma så lämna hon mig i kalix och nu ska vi ut och äta :)
hejs/JB

RSS 2.0