Ikväll har jag mycket på gång!

Är heeeelt slut, har haft motorsåg nu i två dagar och min rygg känner då sig helt färdig! Men det är ändå en skön känsla :) Sen har jag även sågat mig i benet nu för en tredje gång ;) Men vad spelar det för roll när man får något gjort som Sture sa :)
Nå nu ska jag iaf laga mat, risgrynsgröt.. sen ska jag en sväng till stan med Elin, hon skulle kolla julklappar. Sen ska vi dra en skön sauna och kolla en massa filmer och så sover Elin över :)
Men jag får inte glömma att jag måste öva enelska glosorna och packa lite grejs för ska ju fara och spendera nästa natt hoss Heikkilä/Sjölunds place ;)
nå vi hörs..
hejs/JB

Hmmm?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, veckan har väl sett ut likadan som förra veckan ..
Men till helgen ska iaf jag och mamma till luleå och sova över hos mommo, nala följer också med :) Så ska vi fara med Laila hit till Kalix så hon får se min lägenhet :) Självklart shoppa lite ;)
Sen nästa vecka har jag prao, då ska jag vara på Svea skog med Stefan Juto :)
Mina två älsklingar ♥♥
hejs/JB

Helgen!

Fredag kom jag hem med bussen, på bussen träffade jag Kalle och Sara och det var ju ett bra tag sen jag pratade med dom så det var trevligt :) Sen på kvällen kom Olof och vi värmde ute bastun och sen kollade jag, mamma, edvin, olof, pappa och Jens Hur många Lingon Finns Det I Världen. Den var väl helt okej men mamma satt då och grät igenom hela filmen ;)
Lördag chilla man på och for senare på kvällen för att fira Nattis som fyllt år förra helgen ♥ Trevligt hade vi då det, länge sen man fick umgås med alla polarna :) Sen när jag kom hem kollade jag och olof på Bad Teacher.. den var riktigt bra :)
Söndag vaknade jag, pappa fick skrapa sina triss lotter jag gett honom i fars dags present och så fick han en choklad ask :) Sen var jag mamma och olof och promma med hundarna i skogen. Sen for jag en sväng till tant Jenny och sen for jag mamma och Nala till kalix :) Så nu sitter jag och Nala här :)
hejs/JB

30 days of night

Igår kväll bad jag min fin fina Elin komma och dra en sauna med mig.. det satt fint med en Dr Pepper till det! :D Sen skulle vi börja kolla 30 days of night men det blev så sent så Elin tänkte fara hem men jag föreslog att hon skulle sova över och så blev det! Vi for bara till henne och hämtade lite grejer och då var kl kring 12.. och halt var det ute så så klart drog elin en vurpa på trottoarkanten .. inte kul men när jag såg att det gick bra kunde jag börja garva ;) Så kul och mysigt har då vi haft :)
hejs/JB

Motorsåg och Rondell

Ja igår hade vi motorsåg hela dagen... vi for ut till skogen och där fick vi lära oss att fälla träd med motorsåg :) Är riktigt nöjd och det var riktigt kul :D Vi åt ut i skogen också :)
Idag har vi haft lite biologi... mest gått i genom provet i mark lära och jag hade 42/46 så jag är jätte nöjd med mitt -A.  Sen har vi efter lunch haft lite genom gång i verktyg och sedan fått kapa och slipa med rondell.
På en gång efter skolan följde jag med till elin för att låna bakplver.. hade bränt en kastrull och man skulle tydligen koka i tio min med lite bakpulver så skulle det lossna, sen for jag raka spåret till gymmet och körde ett pass. Och sen käkade jag och nu kollar jag OTH :)
hejs/JB

RSS 2.0